joomix.org

 

Полусинтетично двигателно масло, което може да се използва в широка гама леки и лекотоварни автомобили. То включва висококачествени синтетични и минерални базови масла, комбинирани с усъвършенствана технология на полимери и инхибитори, за да се създаде високо издръжливо и модерно двигателно масло.

Всесезонно двигателно масло, произведено от внимателно подбрани базови масла и съобразно най-новата технология за добавки. То отговаря на много от изискванията и спецификациите на производителите на двигатели. Превъзходните диспергиращи добавки помагат за поддържане чистотата в най-новите автомобилни двигатели, а миещите добавки спомагат за намаляване на нежеланите отлагания в турбокомпресорите и буталата на двигателите. Подходящо за турбокомпресорни и силно натоварени дизелови и ...

Високо универсално двигателно масло с ниско съдържание на пепел, подходящо за използване в широка гама от съвременните бензинови и леки дизелови двигатели. Препоръчва се за употреба с Ауди, Фолксваген, Мерцедес, БМВ, Тойота, Нисан, когато се изискват такива спецификации.

Напълно синтетично, с нисък разход на гориво, двигателно масло, което отговаря на изискванията на Ford WSS-M2C913–B. То е балансирана комбинация от синтетични базови масла и високо ефективна технология за добавки, която дава възможността да бъде избрано за широка гама от превозни средства.

Високо усъвършенствано, с дълъг живот, двигателно масло с множество приложения. Идеално пасва за употреба както с двигатели VW PD, така и с двигатели Vauxhall, които изискват dexos 2 спецификация. Оптимизиран клас на вискозитет, комбиниращ максимална защита с ниска температура на разтичане. Одобрен за спецификациите на Ford WSS-M2C917-A.

Високо усъвършенствано синтетично двигателно масло, създадено за да се справя с изключителните смазочни изисквания на високопроизводителните и високоскоростни бензинови и дизелови двигатели. То отговаря на изискванията на голямо разнообразие от леко и лекотоварни автомобили.

Ново двигателно масло с ниско съдържание на пепел, комбиниращо максимална икономия на горивото с изключителна защита на двигателя. Създадено в съответствие с изискванията на Хонда и Тойота. Подходящо е както за бензинови, така и за дизелови двигатели.

Създадено, за да отговори на изискванията за изключителна защита на двигателя, с нисък вискозитет, спомагащ намаляването разхода за гориво. Има значително запазващи горивото предимства, проявява изключителна термична и окислителна стабилност, както и осигурява отлична защита срещу корозия и утайка.

Напълно синтетично двигателно масло, осигуряващо нисък разход на гориво благодарение на ниския вискозитет и технология за слабо триене, като същевременно осигурява максимална защита на двигателя и издръжливост на компонентите. Създаден е, за да се използва с Ford 1.0 L 3-цилиндрови бензинови двигатели EcoBoost, като са използвани синтетични базови масла от най-високо качество заедно със съвременни химични добавки. Одобрен по спецификация на Ford WSS-M2C948-B.

Напълно синтетично, от най-високо ниво, спестяващо гориво, автомобилно двигателно масло, създадено, за да отговори на високите изисквания на много от модерните бензинови и дизелови двигатели.

 


Масла и Греси EXOL от Гама Оил

 
"Гама Оил - 77" ЕООД предлага моторни и индустриални масла, греси и специализирани течности. Продуктите са най-високо качество, които покриват спецификациите на най-новите и модерни технически съоръжения във всеки един сигмент - транспорт, слеско стопанство, промишленост, сервизни дейности и други

Контакти

  • Имейл office@gamaoilbg.com
  • Мобилен Номер +359 898 51 01 02
  • Адрес Централен офис: 
    ул. "Константин Величков" 89 А,
    гр. Пазарджик 4400
Top
создание веб сайтов в Киеве
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…