joomix.org

 

Специално разработена многоцелева смазочна грес за всякакви приложения срещу триене и за лагери. Тази грес има изключителни показатели за стабилност в широк, повишен температурен диапазон и може да позволи по-дълги периоди между повторно смазване в сравнение със стандартните греси. Lithium Complex се препоръчва за използване в силно натоварени индустриални и автомобилни приложения като лагери на колелата, лагери на помпи и др. Той е проектиран предимно като грес за колесен лагер и като ...

Полутечна грес, препоръчана за използване в системи с автоматични скоростни кутии и някои затворени скоростни кутии. Грес Libra 000 EP съдържа разтворими в масло добавки за осигуряване на защита срещу тресене при силно натоварени сервизни условия. Греста също съдържа добавки за потискането на окисляването и ръждата.

A semi fluid lithium soap thickened grease recommended for use in autolube systems and certain enlosed gearboxes. Libra 00 EP grease contains oil soluble EP additives to provide protection against seizure under highly loaded service conditions. The grease also contains additives to inhibit oxidation and rust.

Libra 0EP е първокласна грес, приготвена от рафинирани базови масла и сгъстител от литиев хидрокси стеарат. Съдържа добавки, разтворими в масло, за осигуряване на защита срещу тресене при силно натоварени експлоатационни условия. Греста също съдържа добавки за потискане на окисляването и ръждата. Libra 0EP е особено подходяща за използване в промишлено оборудване и в някои приложения на автомобилни скоростни кутии. Лесно се изпомпва на дълги разстояния, дори при ниски температури.

Libra EP1 е първокачествена, многофункционална грес на литиева основа. Произвежда се от литиева основа и добавки за изключително налягане, като е подходяща за използване при всички антифрикционни и обикновени лагери, подложени на условия на високо натоварване. Libra EP1 се препоръчват за използване при промишлени и автомобилни приложения с ниско до умерено високо натоварване, като например лагери на колелата, лагери на помпи и др. Подходяща е за използване в оборудване, което работи под ...

Грес, която има висока точка на топене, EP обработена и с добри антикорозионни свойства. Отлична многофункционална грес. За използване при приложения срещу триене и обикновени лагери, подложени на условия на високо натоварване. Libra EP2 се препоръчва за използване в силно натоварени промишлени и автомобилни приложения като лагери на колелата, лагери на помпи и др. Подходяща е за използване в оборудване, което работи под високо налягане, за смазване.

Грес за изключително налягане, препоръчана за употреба при антифрикционни и обикновени лагери, подложени на условия на високо натоварване.

Този продукт е смазка, създадена да отговаря на изискванията за смазване и предотвратяване на корозия на телени въжета, работещи при всякакви условия. Типични области на приложение са въжета за пристанищни и корабни кранове, влачещи линии, подемници и мобилни кранове. Проникне между нишките на въжето, за да осигури цялостно смазване и да осигури както вътрешна, така и външна защита срещу корозия, причинена от мокри, неблагоприятни метеорологични условия и морска вода.

 


Масла и Греси EXOL от Гама Оил

 
"Гама Оил - 77" ЕООД предлага моторни и индустриални масла, греси и специализирани течности. Продуктите са най-високо качество, които покриват спецификациите на най-новите и модерни технически съоръжения във всеки един сигмент - транспорт, слеско стопанство, промишленост, сервизни дейности и други

Контакти

  • Имейл office@gamaoilbg.com
  • Мобилен Номер +359 898 51 01 02
  • Адрес Централен офис: 
    ул. "Константин Величков" 89 А,
    гр. Пазарджик 4400
Top
создание веб сайтов в Киеве
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…