joomix.org

 

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩОТО МАСЛО?

  99 Hits

НОВИЯТ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ НА ''ГАМА ОЙЛ''

НОВИЯТ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ НА ''ГАМА ОЙЛ''

Посетителите на новият търговски и складов обект, могат да закупят:

 • моторни и индустриални масла
 • смазочно-охлаждащи течности ( емулсия )
 • грес -антифриз
 • ADBLUE
 • акумулатори
 • други специализирани течности от най-високо качество с марката EXOL.

На тяхно разположение вече е и нашият сервиз за смяна на масла.

  491 Hits

ГАМА ОЙЛ-77 ПЕЧЕЛИ ПРЕСТИЖНАТА НАГРАДА НА EXOL LUBRICANTS - ДИСТРИБУТОР ЗА 2019 ГОДИНА!

ГАМА ОЙЛ-77 ПЕЧЕЛИ ПРЕСТИЖНАТА НАГРАДА НА EXOL LUBRICANTS - ДИСТРИБУТОР ЗА 2019 ГОДИНА!

Гама Ойл-77 ЕООД беше номинирана за дистрибутор на 2019 год.от EXOL LUBRICANTS!
Благодаря на целия екип за тяхната всеотдайност!

Благодаря на колегите от EXOL LUBRICANTS ,които непрекъснато инвестирът в качеството и развитието на продуктите EXOL,което е на практика една от главните причини за нашия успех!
Благодаря на нашите клиенти и партньори,които ни се довериха!

  103 Hits

ГАМА ОЙЛ С ГРИЖА КЪМ ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

ГАМА ОЙЛ С ГРИЖА КЪМ ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гама Oйл-77 стартира в лицето на другата си фирмена организация (Гама Еко ООД) услуга по събиране и транспортиране на опасни отпадъци.

По този начин Гама Ойл показва своето отношение и грижа към опазването на околната среда и цели да улесни всички свои партньори по отношение ангажиментите и задълженията им по закона за опазване на околната среда и водите.

  281 Hits

EXOL ПРОДУКТ ПОЛУЧАВА ОДОБРЕНИЕ ОТ SCANIA

EXOL ПРОДУКТ ПОЛУЧАВА ОДОБРЕНИЕ ОТ SCANIA

Exol Lubricants получи одобрение от Scania за ниско съдържание на пепел моторното масло-Taurus Euro FE 5W-30. Това неотдавнашното одобрение подчертава ангажимента на Exol да предоставя на своите клиенти най-надеждните, напреднали и одобрени продукти, както и предлагането на изключително обслужване.

Taurus Euro FE 5W-30 е напълно синтетично моторно масло, предназначено да предложи на потребителя отлични ползи за икономия на гориво и дава висока производителност. Това се постига чрез използване на синергична комбинация на премия синтетични базови масла, специализирани полимери и добавки за изпълнение, смесени с оптимизирана клас SAE 5W-30 вискозитет.

  127 Hits

EXOL ИЗВЪРШВА ДОСТАВКИ НА СВОИТЕ ЛУБРИКАНТИ С ШЛЕП ПО ВОДА

EXOL ИЗВЪРШВА ДОСТАВКИ НА СВОИТЕ ЛУБРИКАНТИ С ШЛЕП ПО ВОДА

Exol е започна да извършва доставката със своята нова шлеп, украсен с логото на Exol.

Фирмата използва шлеп транспорт да превозва суровини от Хъл до Родъръм по река Хъмбър. По този начин, тя е в състояние да транспортира около 500 тона суровина на при всеки превоз.

  95 Hits

ЗА 2016 ГОДИНА EXOL LUBRICANTS Е ЗАПОЧНА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ СВЪРЗАИ С ФОНДАЦИЯТА ALEX HULME

ЗА 2016 ГОДИНА EXOL LUBRICANTS Е ЗАПОЧНА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ СВЪРЗАИ С ФОНДАЦИЯТА ALEX HULME

За 2016 година Exol Lubricants е започна набиране на средства за благотворителни дейности свързаи с фондацията Alex Hulme.

Доброволни служители на Exol Lubricants обявиха намеренията си да участват в различни дейности за набиране на средства и да започнат здравословен начин на живот през 2016 г., Exol предложи пълната си подкрепа за своите служители и благотворителнаите акции с желание да се съберат колкото се може повече средства.

  88 Hits

EXOL ОБЯВЯВА ИНВЕСТИЦИОННИТЕ ПЛАНОВЕ ЗА 2016 ГОДИНА

EXOL ОБЯВЯВА ИНВЕСТИЦИОННИТЕ ПЛАНОВЕ ЗА 2016 ГОДИНА

Exol Lubricants взе решение да вложи повече инвестиции в централното си управление и производствена в база Уенсбъри, както и да засили връзките си със своите чуждестранни партньори.

С цел подобрения на позициите си в района Уенсбъри в Уест Мидландс, Exol заяви силни намерения да продължи да предоставя изключителна ефективна работна среда, при която Exol е в състояние да доставят най-качествени продукти и услуги на клиенти в Обединеното кралство, така и в чужбина.

  93 Hits

 


Масла и Греси EXOL от Гама Оил

 
"Гама Оил - 77" ЕООД предлага моторни и индустриални масла, греси и специализирани течности. Продуктите са най-високо качество, които покриват спецификациите на най-новите и модерни технически съоръжения във всеки един сигмент - транспорт, слеско стопанство, промишленост, сервизни дейности и други

Контакти

 • Имейл office@gamaoilbg.com
 • Мобилен Номер +359 898 51 01 02
 • Адрес Централен офис: 
  ул. "Константин Величков" 89 А,
  гр. Пазарджик 4400
Top
создание веб сайтов в Киеве
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…