joomix.org

 

Гама Оил - новини

Гама Ойл-77 печели престижната награда на EXOL LUBRICANTS -Дистрибутор за 2019 година!

Гама Ойл-77 ЕООД беше номинирана за дистрибутор на 2019 год.от EXOL LUBRICANTS!
Благодаря на целия екип за тяхната всеотдайност!
Благодаря на колегите от EXOL LUBRICANTS ,които непрекъснато инвестирът в качеството и развитието на продуктите EXOL,което е на практика една от главните причини за нашия успех!
Благодаря на нашите клиенти и партньори,които ни се довериха!
Post by   Гама Ойл
Гама Ойл с грижа към опазването на околната среда

Гама Ойл с грижа към опазването на околната среда

Гама Oйл-77 стартира в лицето на другата си фирмена организация (Гама Еко ООД) услуга по събиране и транспортиране на опасни отпадъци.

По този начин Гама Ойл показва своето отношение и грижа към опазването на околната среда и цели да улесни всички свои партньори по отношение ангажиментите и задълженията им по закона за опазване на околната среда и водите.
Post by   Гама Ойл

Exol продукт получава одобрение от Scania

Exol Lubricants получи одобрение от Scania за ниско съдържание на пепел моторното масло-Taurus Euro FE 5W-30 Това неотдавнашното одобрение подчертава ангажимента на Exol да предоставя на своите клиенти най-надеждните, напреднали и одобрени продукти, както и предлагането на изключително обслужване.
Post by   Гама Ойл

 


Масла и Греси EXOL от Гама Оил

 
"Гама Оил - 77" ЕООД предлага моторни и индустриални масла, греси и специализирани течности. Продуктите са най-високо качество, които покриват спецификациите на най-новите и модерни технически съоръжения във всеки един сигмент - транспорт, слеско стопанство, промишленост, сервизни дейности и други

Контакти

  • Имейл office@gamaoilbg.com
  • Мобилен Номер +359 898 51 01 02
  • Адрес Централен офис: ул.Тракийска 10,
    гр. Пазарджик 4400
Top
создание веб сайтов в Киеве
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…